Post by togtipufpartgold on Mar 12, 2022 14:21:27 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shopkins Run! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shopkins Run! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови неограничен број поена ▞▞▞
▞▞▞ Shopkins Run! 2022 version ▞▞▞
Зависна игра, али нема довољно нивоа. Ништа преко нивоа 59. Волео бих да додају још нивоа јер бих могао да играм сатима!
Што даље трчите, игра постаје све неодговорнија. Стално пада. Гарбаге!
Забавна схопкинс игра
Добра игра, али постоји један проблем. ..... ИИИ НЕ ВОЛИМ Схопкинса 😜😜
Свиђа ми се! Ја сам велики фан схопкинса .У рају сам!!!
Волео бих да се играш са пријатељем. и не свиђа ми се што није потребна пријава па сам изгубио своје схопкинс и преко 50.000 поена 😢
Заиста ми се свиђа ова игра, али мислим да би требало да има више ликова и више подешавања за покретање, али осим тога ова игра је веома добра
Најбоља ствар икада
Добра апликација, међутим, да сам знао да не можете ићи даље од 59, не бих платио за ово. Мало кварови, али не тако лоше.
фрустрирајуће не региструје неке покрете тако да на крају пада све време. вратите новац молим вас.... не могу ни да сакупим 5 бомбона!?!!? ОТКИНУТИ! Избегавајте по сваку цену!
Одлично за децу
Апсолутно смеће. Стално се руши, бацање новца.
како можете да играте игру у којој је цела поента да се крећете да бисте избегли ствари, али када се померите то се не региструје како треба и иде у насумичном правцу? МОЛИМ ВАС СОРТИРАЈТЕ ИЛИ ДОГОВОРИТЕ ПОВРАТАК!
Ова апликација је забавна јер покреће схопкинс, надам се да ће у следећем ажурирању бити више схопкинса
Свет по најбољој игри је тако лак
Забавно. Али као што многи други кажу, кварови у контроли су веома досадни (и чести).
Забавно, али кварови су иритантни. Насумично ће регистровати ваш потез, али ће одмах учинити и супротно. Дакле, скочите и оно почиње да скаче, али онда клизи. Постоји толико много других игара за трчање које раде да ова није вредна куповине.
Игра је грозна! Грешке су смешне и ако скочите, ради супротно и клизи.. Уштедите свој новац!
врло добар.
То је забавна игра за млађу децу
Добра игра, сада завршена, чекала је годинама на нове нивое
Ако ћете да наплатите 6 долара, скините се са курца и направите више нивоа
Забавно, али се не помера када је упућено... .и даље се руши
Добра игра, али треба више нивоа
Најбоље игра икада!
Ова игра је веома забавна. Једина ствар коју не волим у игри је када скочим или покушам да пређем на другу игру, тера ме да клизим. Још једна ствар која ми се не свиђа је то што кошта превише за оно што вам даје. Све у свему, то је одлична игра!
Shopkins Run! Trò chơi điện tử zlk
Shopkins Run! Arcade vorl
Shopkins Run! อาร์เคด gsjm
Забава до нивоа 42, надоградње. Никада нећеш прећи преко тога. Или се не региструје или се прилика да се прође ниво никада не деси.
Ангие чизме за глежањ комад пите од јабука Бетти боот бун бун папуча бомбона јабука цупцаке шик дум ми ми мацца рон и раинбов бите ускоро долазе
Ова Схопкинс игра је изузетно симпатична и заиста забавна за играње 😊😊😊
Игра је одлична за провођење времена, али није ажурирана од јануара...више нивоа молим!
Мислим да је то лепа игра коју волим да је играм у колима
Şişeleri Devirme Arcade yub
😊😀😁
Мало тешко за млађу децу
Чека се следеће ажурирање. Завршили сте свих 60 нивоа. Неколико месеци и још увек нема ажурирања. Биће деинсталирано ако се ускоро не ажурира
Моја ћерка то воли
Ова игра је ужасна јер када превучем на страну, она иде горе. А Цоокие цоокие схопкин те тера да намерно изгубиш, а онда се смеје када су у колицима за куповину. МРЗИМ Цоокие колачић заувек! 😡😠😠😡😡😠😠😡😡😠😡😡👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤
Сјајна игрица за 4 године је воли, иако је грешка на вишим нивоима. Ниво 47 не можемо да прођемо јер ради супротно од онога што ви радите. То је фрустрирајуће.Чак смо га почастили новом таблетом окривљујући старију. Исправите грешке
Свиђа ми се
Много се свиђа.
Авесоме Исх
Одлична игра. Забавно је покушати набавити Липи Липс.
Обожавам ову игру супер кул!
тако је ........ СЛАТКО😇😇😇😇😇😇😇
Добра игра
Одлична забава, зависна
Игра каменовања 💎